Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Tervetuloa


(Tämä on vanha juttu, jonka tein sivuilleni pitkän aikaa sitten, mutta säilytän sitä sitten vielä tässä:D)

Tehotytöt on piirretty lastenohjelma joka kertoo kolmesta pienestä supertytöstä jotka pelastavat Townsvillen kaikilta roistoilta.

Tässä on muutama tehotytöt peli:

Järjestele tehotytöt sopivaan järjestykseen ja lisää sitten pahikset ja muut hahmot. Kun olet laittanut hahmot sopivaan järjestykseen paina kameran kuvaa.
Pelaat vuorotellen jokaisella tehotytöllä. Yritä varoa ettei elämänpisteet lopu. Ammut välilyönnistä ja liikut nuolinäppäimillä.

Hahmot

Papu (Blossom)           

Papu on joukon nero hän keksii suunnitelmat ja kinaa joskus poppanan kanssa. Papun oma voima on jäähönkä. Jäähönkä toimii kun papu sanoo jäähönkä ja puhaltaa jäätävan puhalluksen joka jäädyttää hirviöt. Papulla on yleensä päällä vaalean punainen mekko jossa on keskellä musta nauha. Papu on Pipan ja Poppanan sisko.

Pipa (Bubbles)

Pipa on joukon suloisuus. Pipa pitää kaikesta suloisesta ja rupeaa itkemään helposti. Pipan erityistaito on kielet. Pipa osaa melkein kaikkia kieliä ja siitä on apua aina kun espanjaa puhuva leimuava jättiorava hyökkää tonswillen kaupunkiin. Pipalla on yleensä päällä vaalean sininen mekko jossa on keskellä musta nauha. Pipa on Papun ja Poppanan sisko.

Poppana (Buttercup)

Poppana on itsevarma eikä myönnä koskaan pelkäävänsä. Poppana pelkää eniten hämähäkkejä. Poppanan erityis taito on saada kieli rullalle.(ainakin yhdessä jaksossa) Poppanalla on yleensä päällä vihreä mekko jossa on musta nauha keskellä. Poppana on Papun ja Pipan sisko.

Professori utonium (Professor utonium)

Professori on luonut tehotytöt sokerista, kanelista, suloisista asiosta ja vahingossa vähän kemikaali äksää. Professorilla on yleensä päällä valkoinen takki, mustat housut ja musta kravaatti.

Pormestari (The mayor)

Pormestari soittaa tehotytöille kun pahikset hyökkäävät. Pormestari on luonteeltaan lapsellinen ja hassu. Pormestari on todella lyhyt. Pormestarilla on suuri nenä ja päällä yleensä pormestarin hattu, oranssit housut, violetti takki ja nauha jossa lukee mayor.

Sara Bellum (Sara Bellum)

Sara Bellum on pormestarin vaimo. Yleensä tehotytöt sanovat Saraa neiti Bellumiksi. Kun Sara ja pormestari seisovat vierekkäin pormestari on saraa vain polveen asti. Sarassa on erikoista ettei hänen kasvojaan näytetä. Sen takia sara onkin niin pitkä. Saralla on oranssi, pörröinen tukka. Saralla on yleensä päällä punainen hame, punainen paita ja korkokengät.

Neiti kiin (ms. keane)

Neiti kiin on tehotyttöjen opettaja. Hän on mukava ja on joskus ollut ihastunut professoriin. Neiti kiin pitää päällään oranssia mekkoa, ruskeita liivejä, ruskeita housuja ja punaisia kenkiä. Neiti kiinin hiukset ovat mustat ja hänellä on kissa.

Pahat hahmot

Mou zou zou zou ( Mojo jojo)

Mou zou zou zou on apina jolla on hypnoosi kypärä. Hän yleensä yrittää valloittaa maailman. Mou zou zou zou asuu tulivuoressa tonswillessä.

Ameba veljet

Ameba veljet ovat todella tyhmiä eivätkä ymmärrä rikoksista mitään vaikka ovatkin pahoja.

Rähinä pojat

Rähinä pojat ovat mou zou zou zoun luomat tehopojat. Rähinä poikien nimet ovat Ripa, Rapa ja Roope. Ne tuhoutuvat pussaamalla.

   

©2019 Kattiplaneetta - suntuubi.com