Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Tervetuloa


2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

RSS

 Minäkö muka koira?
29.09.2012 12:48 | Simppu

 Hei kaikki! Tässä kirjoittelen minä, Simppu. Danny on taas päiväunilla eikä suostunut tulla kirjoittelemaan, pyh! Meidän luonamme oli käymässä yksivuotias pikkuinen tyttö, joka suorastaan rakastui minuun. No kuka nyt ei mua rakastaisi, hah! Mutta yksi outo juttu koko hommassa oli - tyttö sanoi minua jatkuvasti "koiksi", joka oletettavasti tarkoittaa koiraa. Ja joka kerta kun minä tulin sisään, kuului ensin huudahdus " KOI! " ja sitten matkittiin koiran haukkumista " hau hau hau ". Voi kuinka monta kertaa minua vedeltiinkään turkista tai hännästä, auts. Mutta paljon pusujakin minä sain, jopa korvaan....

Onneksi nyt olen päässyt taas rentoutumaan ja kirjoittelemaan tänne.


MOIMOI!:3.


 - Simppu | Kommentoi Kesäkuulumisia
31.07.2012 13:37 | Simppu ja Danny

 Moi taas te kaikki ihanaiset, jotka jaksatte lukea tätä blogiamme. Moi minunkin puolestani. Näin kesällä ei ole oikein ollut aikaa kirjoitella mitään, meillä on ollut kamalasti tekemistä. Ollaan saalistettu paljon, ja juhlittu Simpun synttäreitä. Juurikin niin, täytinhän neljä vuotta. Annukka ei silloin ehtinyt laittaa tänne mitään, olimmehan mökillä. Korvaukseksi hän kyllä lupasi tehdä uuden ulkoasun ja laittaa uusia kuvia meistä tänne.

No nyt taidetaan mennä päiväunille, moimoi. Heihei!


 - Simppu ja Danny | Kommentoi Kesäloma!
02.06.2012 19:17 | Simppu ja Danny

 Miaumou! Terve kaikki! Tänään alkoi Annukalla ja Maukalla kesäloma. Mikä se sellainen on? Etkö muista Danny? Se tarkoittaa, että tulee kesä! I LOVE KESÄ!


xoxo (pusuja)

Simppu
ja Danny


 - Simppu ja Danny | Kommentoi Pian kesä on täällä :3
23.04.2012 15:50 | Simppu ja Danny

 Miumaumou onpas ihanaa!

Simppu? Mikä nyt noin ihanaa on?

Danny! Oletko sinä ihan unenpöpperössä, etkö näe? ULKONA ALKAA OLLA JO LÄMMIN!! gggrrnau!

Oletpas sinä ihan kesähullu.

Tottakai olen! Kesähän on parasta aikaa! Saa metsästää ggrrr ja saalistaa nau ja on on on LÄMMINmauuaaaa!

Okeih?


Hehheh


 - Simppu ja Danny | Kommentoi Uusi lelu ja Dannyn harjaus
04.03.2012 12:10 | Simppu ja Danny

 Moi! Minä tässä, Simppu! Tulin nyt hetkeksi kirjoittelemaan yksin, koska Dannyä harjataan. Se, että Danny antaa harjata on harvinainen tapaus. Yleensä Danny menee aina piiloon, kun yrittää harjata sitä. Minä taas raaaaaaakastan harjausta! Miau! Kehrään aina ja pusken ja haluaisin olla harjattavana ikuisesti! Tai no en ihan.... Koska yleensä harjauksen jälkeen saan Tassu Maitonappi - nimisen karkin. Ja joskus montakin. Ne on niin ihaniaa!

Moi Simppu! Mitä teet?

Ai moi Danny! Kerroin miten ihanaa harjaus minusta on ja miten sinä et tykkää siitä. No miten harjaus meni?

Ihan hyvin, kerrankin annoin harjata koko turkin läpikotaisin. Paitsi en kyllä vieläkään antanut koskea kaulukseeni. Se on niin ihana, ettei siihen saa koskea tai puren.

Danny! Olet ihan hassu! No, koska minä olen pälättänyt niin pitkään niin sinä voit kertoa eilisestä leikistämme Annukan kanssa.

Jes! Kiitti! Niin siis eilen Annukka otti maitonappeja kaapista ja seurasimme innoissamme Annukkaa. Ihmeellistä kyllä, Annukka käveli omaan huoneeseensa. Sitten hän alkoi piilotella Maitonappeja hassuihin paikkoihin. Yksi oli purkissa, yksi kangaspalan alla ja yksi kiipeilytelineen päällä. Minun ja Simpun piti etsiä kaikki. Simppu oli ihan innoissaan ja lähti etsiskelemään. Minä olin vähän hämmentynyt, mutta lähdin sitten minäkin etsiskelemään.

Pian Simppu löysi kangaspalan alla olevan karkin. Katsoin, kun Simppu yritti saada sen. Näytti vaikealta. Aluksi Simppu koitti syödä sen kangaspalan läpi. Ei onnistunut. Sitten Simppu jotenkin onnistui työntämään päänsä kankaan sisään ja nappaamaan karkin. Loput karkeista löysimme yhdessä, mutta Simppu söi kaikki. Annukka päätti sitten antaa minulle omat karkit.

Hups! Taisinhan minä vähän niitä karkkeja ahmia...miau! Annukka myös teki meille uuden lelun. Se ompeli paksusta kankaasta pienen tyynyn, jonka täytti rapisevalla paperilla + parilla karkkipaperilla. Lelu rapisee ihanasti ja sitä on hauska kuljetella.

No nyt olemme kirjoittaneet aika paljon! Ja kohta lähdetään koko loppuviikoksi mökille!

HEIHEI! HEIHEI!


 - Simppu ja Danny | Kommentoi


©2019 Kattiplaneetta - suntuubi.com